Cloud arhiva događanja 2021. - Dječji Vrtić Bambi Vrbovsko | službene web stranice

Idi na sadržaj

Dječji vrtić "Bambi" Vrbovsko

Cloud arhiva novosti 2021.

Ishod natječaja
Obrazloženje o potrošnji proračunskih sredstava.
Večer matematike
Dana 07.12.2021. godine u DV „Bambi“ održala se „Večer matematike“ gdje su djeci bila ponuđena raznovrsna sredstva i materijali putem kojih su usvojila nova znanja i iskustva. Večer matematike se predstavlja kao skup interaktivnih radionica gdje se potiče izgradnja pozitivnog stava prema matematici i dolazi do razvoja logičkog mišljenja koje je vrlo bitno u najranijoj dobi kod djece. Djeca su imala putovnice na kojima su bile označene ponuđene aktivnosti koje su samostalno birali prema svojim interesima i željama. Na samome kraju djeca su bila prepuna dojmova, radosna i s velikim osmijehom na licu, dodijeljene su diplome s njihovim imenima.
Eko radionica
Dana 10.12.2021. godine održana je eko radionica gdje se razgovaralo o odlaganju otpada, razvrstavanju i recikliranju, radionica je povezana s projektom „Izgradnja Reciklažnog dvorišta Vrbovsko“. Djeci je predstavljena slikovnica „Zelenko u reciklažnom dvorištu“ koja sadrži priču i razne igre putem kojih dolazi do novih znanja o ekologiji.
Oproštaj od školaraca
Još jedna generacija naših školaraca spremna je za odlazak. Kako bi posljednji dan njihovog boravka u vrtiću svima ostao u sjećanju pripremili smo kratki program, za školarce diplome i poklone, a teta kuharica spremila je za sve nas poseban, svečani ručak. Dragi naši školarci, vrijeme rastanka tu je, našim igrama već je kraj! Na vašem novom putu želimo vam mnogo uspjeha, mnogo novih prijatelja i sretnih trenutaka. budite vrijedni i uporni jer trudom i upornošću stvaraju se čuda! sretno!
Obavijest o rezultatima upisa 2021/2022.

Odluka o upisu djece u dječji vrtić „Bambi“ Vrbovsko za 2021./2022. (matični i područni odjel)

Čovjek mora paziti prirodu!

Natječaj odgojitelj

Prijavni obrazac i iskaz interesa.

Proslava 40-og rođendana Vrtića "Bambi" Vrbovsko
Dane trenutke , te je sve ispunjeno srećom i radošću. Tijekom cjeloga tjedna djeca su marljivo izrađivala raznovrsne ukrase, čestitke i poklone, crtali su i slikali kako bi razveselili svoj vrtić „Bambi“. Vrijeme jutarnjeg okupljanja proveli smo ukrašavajući vanjski prostor vrtića dječjim radovima i ukrasima, djeci se svidjela aktivnosti, te su pokazivali veliko uzbuđenje i nestrpljivost. Vrijedno i marljivo svakoga dana pripremali smo se za nastup, naučili smo recitaciju i pjesmu „Naš vrtić“. Proslavu nismo bili u mogućnosti organizirati za sve roditelje i obitelji djece zbog popisanih epidemioloških mjera, stoga smo roditeljima nastup djece i fotografije predstavili virtualnim putem. Djelatnici vrtića organizirali su likovne aktivnosti, djeca su mogla slikati, bojati, ljepiti i izrađivati svoje radove. Tijekom cijelog dana vladalo je veoma opušteno i veselo raspoloženje, dječja lica bila su ispunjena smijehom i ponosom na njihov vrtić koji ih svakoga dana razveseli novim izazovima, istraživanjima, druženjem s prijateljima, igrom i novim znanjem. Grad Vrbovsko je djeci omogućio poklone, košaru prepunu voća i slatkiša, te majce koje su posebno razveselile mališane. Kako bi proslavili rođendan potrebna nam je bila torta, posebno iznenađenje za svu djecu našeg vrtića. Zajedno smo se počastili i nastavili zabavu uz ples, glazbu i zajedničku igru. Područni odjel Moravice obilježio je proslavu rođendana dječjeg vrtića, djeca su kroz niz aktivnosti izrađivala čestitke i radove. Vrijedno su se pripemali na nastup koji je predstavljem roditeljima virtualnim putem. Tijekom dana vladalo je jako opušteno raspoloženje, djeca su bila sretna i zaigrana.na 01.04.2021. godine Dječji vrtić „Bambi“ proslavio je svoj 40.ti rođendan. Vrijeme jutarnjeg okupljanja proveli smo u zajedničkoj igri prepunoj veselja, smijeha i zabave.
Informacije / dokumentacija za upis u prvi razred osnovne škole.

Veljača u P.O. Moravice - aktivnosti
Veljača nas je iznenadila snijegom. Napadalo ga je puno, a njegova bjelina nas je izmamila van. Sanjkanje, grudanje, snježni anđeli i izrada snjegovića najbolji su načini da se zabavimo. Zanimalo nas je postoji li mjesto koje je uvijek prekriveno snijegom pa smo se upustili u mini projekt “Sjeverni pol”. Prvo smo pronašli mjesto u našoj sobi dnevnog boravka za kutić u kojem ćemo istraživati sve o temi. U enciklopedijama smo pronašli informacije o Arktiku i Antarktiku pa smo te kontinente pronašli i na globusu. Saznali smo koje životinje tamo žive, kako izgledaju i zašto tako izgledaju, te čime se hrane. Zanimalo nas je i žive li tamo ljudi, te kako su se oni prilagodili životu u hladnoći, u čemu žive i kako se odijevaju. Naši likovni radovi svjedoče o tome da smo sve zapamtili. Mjesec Veljača je poseban po maškarama, a mi svi vooolimo maškare. Istraživali smo maske, krinke i crtali one vesele i one tužne. Sve smo zaokružili Maškaranim plesom. Prvo je svatko predstavio svoju masku, a onda smo se prepustili glazbi i plesu. Bližilo se i Valentinovo pa smo ga odlučili obilježiti izradom prigodnih čestitki. Prije toga smo vrtić ukrasili srcima i šarenim trakama. To je Dan ljubavi, a mi jako volimo naše mame, tate, bake, djedove, brace i seke. Sve smo zaokružili Plesom srca.
Dječji vrtić „Bambi“ Vrbovsko

Kralja Tomislava 20,
51326 Vrbovsko
oib 78490805964
mb 1468022
tel +385 (51) 875 014
Povratak na sadržaj