Cloud arhiva događanja 2019. - Dječji Vrtić Bambi Vrbovsko | službene web stranice

Idi na sadržaj

Dječji vrtić "Bambi" Vrbovsko

Cloud arhiva novosti 2019.

Obilježili smo Dan sjećanja na Vukovar!
Djeca su palila svijeće za sve poginule branitelje i stradale u Domovinskom ratu.
Dani Kruha
Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje obilježiti ćemo poludnevnim izletom u Popovićev Mlin-Delnice. Polazak 28.10.2019. u 8,15 sati iz Moravica-područnog vrtića, u 8,30 sati polazak iz Vrbovskog. Vraćamo se  na ručak. Organizirane su radionice (ulaznica po djetetu 29,00 kuna)
Dječji tjedan
Skupina „Medvjedića“ ove je godine dječji tjedan obilježila raznim aktivnostima. posjetili smo gradsku knjižnicu, pisali poruke odraslima što želimo  za svu djecu svijeta, crtali na temu „Želim da moj grad bude…“
Hrvatski Olimpijski dan
Skupine Cvjetića i Medvjedića pod motom "Vježbanjem do zdravlja" obilježili su Hrvatski olimpijski dan.
Djeca su srce grada
Iznimno nam je drago i zahvaljujemo se djelatnicima komunalca i javnih radova koji su nam i ove godine pomogli i uljepšali vrtičko okruženje.
Svjetski dan voda
„Važnost vode za naš organizam“ bila je glavna tema koju je prezentirala Bornina mama, medicinska sestra Andreja Pleše. Sve aktivnosti  bile su vezane za tu temu s ciljem usvajanja novih spoznaja o vodi, njenoj vrijednosti, značenju i važnosti za organizam, pravilnoj upotrebi, štednji. Aktivnosti „kako postati zdrav“, oslikavanje čovjeka i njegovih organa, izrada plakata, edukativne priče sa djecom o vodi bile su osmišljene i primjerene dječjem uzrastu. Hvala Andreji Perše na prezentaciji i suradnji te ugodnom druženju sa djecom i odgojiteljima. Dječja izjava: „teta pijem vodu kada je tako zdrava!!“ djevojčica Iskra.
Košara puna okusa i mirisa
Početak jeseni, obilje mirisnih plodova i šarenilo boja potaklo je skupinu „Medvjedića“ na niz istraživačkih aktivnosti kojima smo upoznali raznovrsnost mirisa i okusa povrća i voća koje dozrijeva u našem kraju. Ujedno smo se sami okušali i u kiseljenju repe, pripremi kolača od mrkve, kuhanju juhe od bundeve, sušenju jabuka…
Izlet Grabovča
Na našem izletu posjetili smo pećinski park „Grabovča“ pokraj Perušića. susretljivi domaćini poveli su nas u spilju, a potom organizirali likovne radionice koje su razveselile djecu!
Dječji vrtić „Bambi“ Vrbovsko

Kralja Tomislava 20,
51326 Vrbovsko
oib 78490805964
mb 1468022
tel +385 (51) 875 014
Povratak na sadržaj