Cloud arhiva događanja 2017. - Dječji Vrtić Bambi Vrbovsko | službene web stranice

Idi na sadržaj
Cloud arhiva novosti/događanja
Cloud arhiva sadrži pohranjene objave/događaje u Vrtiću "Bambi" Vrbovsko tijekom proteklih mjeseci. Cloud arhiva je za korisnike www.tajci.hr usluga besplatna te raspolaže s prostorom od 1 Tb. Na serveru www.tajci.hr nalaze se spremljeni podaci koji su trajno dostupni korisnicima web portala www.vrtic-bambi.hr.
Sportski susret vrtića u Ravnoj Gori
Povodom obilježavanja 50 god rada dječjeg vrtića u Ravnoj Gori održan je sportski susret djece dječjih vrtića Gorskog kotara na kojem smo i mi sudjelovali. U pet takmičarskih igara sudjelovalo je po dvoje djece svakog od šest prijavljenih vrtića. predstavnici našeg vrtića zauzeli su treće mjesto te dobili medalje i pehar. prijatelji iz Ravne Gore počastili su nas prije odlaska pizzom, slatkišima i sokom.


Izlet u Karlovac
Ove godine organizirali smo izlet u Karlovac. pogledali smo predstavu "najbolji prijatelji", razgledali karlovačku zvijezdu, posjetili gradsku knjižnicu"Ivana Gorana Kovačića" gdje nam je teta knjižničarka ispričala priču o postanku grada Karlovca. Poigrali smo se na američkom igralištu, a izlet priveli kraju posjetom akvariju!


Protokol o postupanju i zaštiti od vrućine
Rezultati upisa
Obavijest
Projekt "Djeca djeci"
Dana 2. travnja 2017. godine u Zagrebačkom gradskom kazalištu "Komedija" održan je prvi susret djece Gorskog kotara i glavnog grada Republike Hrvatske, Zagreba, u kojem je sudjelovao i naš dječji vrtić "Bambi". U ovom projektu bilo je uključeno 6 vrtića Gorskog kotara, a to su: DV "Pahuljice" Mrkopalj, DV "Buba Mara" Čabar, DV "Hlojkica" Delnice, DV pri OŠ "Branimir Marković" Ravna Gora i DV "Bubamarci" Skrad. Pri dolasku u Zagreb, vodič nas je proveo u obilazak kako bi djeca vidjela neka od obilježja našeg glavnog grada. Posjetili smo katedralu, prošetali Trgom Bana Josipa Jelačića, slikali se pored zdenca Manduševca, vozili se uspinjačom te prošetali starim djelom grada "Gradecom" gdje smo vidjeli crkvu Sv. Marka, Hrvatski Sabor i galeriju "Klovićevi dvori". U učeničkom domu dočekao nas je fini ručak nakon kojeg smo se uputili u GK "Komedija" gdje smo se pripremili za nastup. Nakon uvoda i pozdrava organizacijskog odbora, dobrodošlicu nam je zaželio i Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Uz prisutstvo mnogih roditelja podržao nas je i popratio gradonačelnik Dražen Mufić što nas je jako razveselilo. Ovim putem želimo se zahvaliti organizatoru na pozivu za sudjelovanje u projektu "Djeca djeci", roditeljima koji su nas bodrili i svima koji su svojim sudjelovanjem podržali ovaj događaj.


Projekt “Šuma” u skupini "Cvjetići"
Dan grada Vrbovskog
Djeca i odgajateljice DV "Bambi" kroz priče, pjesme i likovne radove obilježili  su Dan grada Vrbovskog. Djeca su diskutirala o tome kako je grad uopće nastao,  što je potrebno da grad ima kako bi bio pravi pravcati grad, od kuda mu potječe  ime, a i svatko je imao priliku reći što najviše voli u svome gradu. Kreativnost nas je navela da za rođendan Gradu izradimo i tortu, pa je slavlje zaista bilo  popraćeno igrom i veseljem.


Ples pod maskama.
Dana 24. 2. 2017. u našem se vrtiću održao ples pod maskama s ciljem obilježavanja poklada, svečanog razdoblja prije korizme, u kojem se priređuju povorke maškara, kostimirani i maskirani plesovi. Djeca i odgajateljice odabrali su svoje kostime kojima su u zabavu unesli smijeh, zabavu i veselje, a samim time Veseli petak učinili još posebnijim. Zabavljali smo se, jeli fritule koje  nam je pripremila naša kuharica teta Mirjana i djelili sreću jedni s drugima.


Dječji vrtić „Bambi“ Vrbovsko

Kralja Tomislava 20,
51326 Vrbovsko
oib 78490805964
mb 1468022
tel +385 (51) 875 014
Povratak na sadržaj