Cloud arhiva događanja 2016. - Dječji Vrtić Bambi Vrbovsko | službene web stranice

Idi na sadržaj
Cloud arhiva novosti/događanja
Cloud arhiva sadrži pohranjene objave/događaje u Vrtiću "Bambi" Vrbovsko tijekom proteklih mjeseci. Cloud arhiva je za korisnike www.tajci.hr usluga besplatna te raspolaže s prostorom od 1 Tb. Na serveru www.tajci.hr nalaze se spremljeni podaci koji su trajno dostupni korisnicima web portala www.vrtic-bambi.hr.
Nagradni natječaj "Hlapić poklanja prvi"
Na nagradni natječaj kojeg je objavila Dječja televizija u sklopu akcije "Hlapić  poklanja prvi", skupina Cvjetića zajedno sa odgajateljicom Jasminkom Mrvoš   prijavila se sa izvedbom recitacije "Što mi se tužio hrast". Na natječaj se  moglo prijaviti 100 vrtića od kojih svaki dobiva nagradu, ali pod uvijetom da  djeca izvedu određeni dramski ili scenski nastup. Naš vrtić na natječaju je bio  40. te nas je Hlapićev portal nagradio svojim poklon paketom prepunim  edukativnih materijala i ovim mu se putem zahvaljujemo.
Poštovani, u našem se vrtiću ovih dana događaju mnogi zanimljivi događaji te smo odlučile objaviti neke od njih na portalu našeg vrtića.
Odjel za humanitarnu  djelatnost UDVDR RH u sklopu projekta "Pomozimo djeci hrvatskih branitelja i  unučadima predškolske dobi" našem je vrtiću donirao računalo, potrošni  materijal, slikovnice, različite igre i mandarine kojima smo obogatili i  upotpunili asortiman vrtića, a ujedno i razveselili naše najmlađe. Po donaciju  koju smo dobili otišli smo u školu gdje nas je primila pročelnica Odjela za  humanitarnu djelatnost Dubravka Kutleša Herljavić i uručila djeci poklone, a  Naša vrtićanka Lea Mamula posebno je upotpunila toplu atmosferu izrecitiravši  recitaciju o Svetom Nikoli koja je sve prisutne nasmijala i razveselila. Ovim se  putem još jednom zahvaljujemo Odjelu za humanitarnu djelatnost UDVDR RH, a  posebno pročelnici Dubravki Kutleša Herljević što su nas uključili u svoj  projekt.


Kićenje Božićne jelke
Na tradicionalnom 4. kićenju božićne jelke ispred Gradske vijećnice zajedno sa gradonačelnikom grada Vrbovskog Draženom Mufićem i ove su godine sudjelovali naši vrtićanci i vrtićanke. Dolaskom u Gradsku vijećnicu ugostili su nas gradonačelnik Mufić i pročelnica Marina Tonković s kojima smo se družili i porazgovarali o blagdanu Svetoga Nikole, životu u našem vrtiću, željama djece za nabavku nekih novih rekvizita za vrtić, a zatim se počastili slatkišima, grckalicama i sokovima. Svi zajedno uputili smo se van ispred Gradske vijećnice gdje smo kroz igru i veselje okitili božićnu jelku ukrasima koje smo izradili u našem vrtiću. Zahvaljujemo se na pozivu i nadamo se ponovnom dolasku.


Znak sjećanja na pad vukovara
Kao znak sjećanja na pad Vukovara i stradale žrtve Domovinskog rata, djeca i odgajateljice DV "Bambi" Vrbovsko u suradnji s roditeljima i ravnateljicom dan 18. studenoga obilježili su paljenjem svijeća u dvorištu vrtića. Ovim činom željeli smo se sjetiti svih preminulih branitelja i ostalih žrtava naše Domovine te ukazati djeci na čuvanje i sjećanje ovakvih važnih događaja.


Završna svečanost 2016.


Mala škola sporta
Uspješno smo priveli kraju još jednu sportsku godinu. Naši mali sportaši marljivo su vježbali, te svojim trudom puno toga naučili. Svladali su osnove gimnastike, atletike, rukometa, košarke, nogometa, poboljšali svoje motoričke i funkcionalne sposobnosti. Ovim putem zahvaljujemo se roditeljima, bakama, djedovima koji su sportaše redovno vodili na treninge, naravno i odgajateljicama koje su ih svakodnevno motivirale. A sada idemo na zasluženi odmor i vidimo se na jesen.
Marijana Rački mag.cin.


Dani predškole...
Protekli su nam u radu,igri i veselju. Na kraju predškole uz podjelu diploma, druženja i čašćenja sladolednom tortom oprostili smo se s predškolcima. Zaželjeli smo im odličan uspjeh u školi i mnogo petica u imeniku.


Izlet Dinopark


Veliko hvala tati Mariju Župančiću za bambije koji su uljepšali naš vrt!


Raznim aktivnostima obilježili smo Dan planete Zemlje.


Za dan grada pripremili smo izložbu dječjih radova i sudjelovali u programu !


Prvi dan "Male škole"


Posjet PP Vrbovsko


Maškare u vrtiću "Bambi" Vrbovsko


Natječaj za ravnatelja 2016.


Dječji vrtić „Bambi“ Vrbovsko

Kralja Tomislava 20,
51326 Vrbovsko
oib 78490805964
mb 1468022
tel +385 (51) 875 014
Povratak na sadržaj