Cloud arhiva događanja 2015. - Dječji Vrtić Bambi Vrbovsko | službene web stranice

Idi na sadržaj
Cloud arhiva novosti/događanja
Cloud arhiva sadrži pohranjene objave/događaje u Vrtiću "Bambi" Vrbovsko tijekom proteklih mjeseci. Cloud arhiva je za korisnike www.tajci.hr usluga besplatna te raspolaže s prostorom od 1 Tb. Na serveru www.tajci.hr nalaze se spremljeni podaci koji su trajno dostupni korisnicima web portala www.vrtic-bambi.hr.
Božićna događanja cvjetića i medvjedićaDani kruha 2015. Vrbovsko
Skupina Medvjedića je ove godine dane kruha obilježila radionicom djece, mama i tata, na kojoj smo umijesili i ispekli kruščiće i kolače od dizanog tijesta. Najljepši dio radionice bilo je kušanje ispečenih kolača. Ostale pekarske proizvode ostavili smo za sljedeće dan kako bi počastili i naše prijatelje Cvjetiće.


Bundevijada 2015. Vrbovsko
I ove godine sudjelovali smo na tradicionalnoj manifestaciji našeg kraja "Bundevijadi". Zahvaljujemo se svom roditeljima i bakama koji su pomogli u uređenju okoliša, pripremi kolača i dežurstvima na našem štandu!


Kazališna predstava "Cvrčak,cvrčak i mrav"
Prisustvovali smo kazališnoj predstavi "Cvrčak,cvrčak i mrav", koja nas je razveselila i nasmijala.


Prvi dani vrtića 2015.
Ponovno smo zajedno. Prvi dani protiču u veselju i igri bez suza!


Dan Vatrogasaca - Sveti Florijan
Ove smo godine obilježili Dan vatrogasaca posjetom Vatrogasnom domu u Vrbovskom. Za naše vrijedne vatrogasce pripremili smo poklone – slike vatrogasnog vozila koje smo sami nacrtali. Vatrogasac Filip pokazao nam je sve što se nalazi u vozilu, a malo smo i mi bili vatrogasci jer smo isprobali vatrogasne kacige i malo polijevali mlaznicama. Okrijepili smo se sokom i zahvalili na svemu što su nam pokazali.


Javna objava upisa za 2014/2015


Rezultati upisa za 2014/2015


Dječji vrtić „Bambi“ Vrbovsko

Kralja Tomislava 20,
51326 Vrbovsko
oib 78490805964
mb 1468022
tel +385 (51) 875 014
Povratak na sadržaj