Cloud arhiva događanja 2012. - Dječji Vrtić Bambi Vrbovsko | službene web stranice

Idi na sadržaj
Cloud arhiva novosti/događanja
Cloud arhiva sadrži pohranjene objave/događaje u Vrtiću "Bambi" Vrbovsko tijekom proteklih mjeseci. Cloud arhiva je za korisnike www.tajci.hr usluga besplatna te raspolaže s prostorom od 1 Tb. Na serveru www.tajci.hr nalaze se spremljeni podaci koji su trajno dostupni korisnicima web portala www.vrtic-bambi.hr.
Mali pekari dječjeg vrtića Bambi Vrbovsko
Ovaj tjedan u našem vrtiću obilježavamo „Dane kruha"- Dani zahvalnosti za plodove zemlje.Bili smo u posjeti pekari. Upoznali su razne vrste brašna , kako nastaje kruh, od zrna do pogače.. Zajedno s odgojiteljicama uz pjesme, stihove i priče uživali su u pripremanju kruha. Posebnu radost donose igre slanim tijestom, nastajanje raznih oblika, modela.
U KRUHU JE SNAGA ZRNJA, U KRUHU JE SNAGA ZEMLJE,
U KRUHU JE SNAGA VODE, U KRUHU JE SNAGA SUNCA,
U KRUHU JE SNAGA LJUDSKIH RUKU, KAD BLAGUJEMO KRUH,
PRIMAMO SNAGU ZA ŽIVOT.
„Od zrna do kruha"( A.Hoblaj)Vrtić "Bambi" na bundevijadi u Vrbovskom
Dječji vrtić „Bambi" učestvovao je na tradicionalnoj VIII Bundevijadi - izložbi autohtono uzgojene hrane i običaja Gorskog kotara. Bili smo najmlađi izlagači i na svom izložbenom prostoru pokazali što su djeca, odgojitelji i roditelji izradili na svojim radionicama. Tu se našlo njihovih sličica raznih likovnih tehnika na temu „Bundeva“ ukrasnih vaza, bučko-magneta, lampica za „ Noć vještica“ Jesenskih cvjetova, vjenčića, drvenih slagalica. Tate su nam pomogli u izradi drvenih slagalica s motivima oslikanih bundeva a mame, bake i tete ispekle razne slastice od bundeva, oraha, jabuka, rogača i sitnih kolača. Djeca su učestvovala u programu plesom i scenskim nastupom. Osvojili smo nagradu za najmanju bundevu , a novac od prodajne izložbe iskoristiti ćemo za odlazak na izlet.Dječji vrtić „Bambi“ Vrbovsko

Kralja Tomislava 20,
51326 Vrbovsko
oib 78490805964
mb 1468022
tel +385 (51) 875 014
Povratak na sadržaj